Sedumtag

Sedumtag

Levende og grønne tage

Drømmer du om et bæredygtigt tag, så kan vi nemt hjælpe dig. Vi laver levende og grønne tage, der både er moderne, ser flotte ud, og som også har mange gode fordele. Et grønt tag kan nemlig være med til at øge biodiversiteten ved dit hjem og beskytte din bolig mod regnvand.

Hvad er sedumtag?

Hvis du kender græstørvstag, vil du have set, hvordan et tag kan være en grøn oase – og et sedumtag er tilsvarende et grønt og levende tag, der passer sig selv, når det først er lagt. Taget bliver beplantet med stenurter, der også på latinsk kaldes sedum, og derfor har givet taget sit navn. Stenurterne er hårdføre, og derfor kan et grønt tag også holde i over 40 år.

Fordele ved det grønne tag

Der er mange fordele ved at vælge et grønt tag; det giver nemlig både taget bedre betingelser for dyre- og insektliv, og det beskytter mod stigende regnmængde ved at absorbere meget af regnvandet.

Taget vil som udgangspunkt kunne suge halvdelen af det regnvand, der falder på overfladen, så dit kloaksystem bliver mindre belastet under de voldsomme regnbyger, Danmark nogle gange byder på.

Når taget er lagt beskytter det ikke kun huset ved at suge store dele af regnvandet, for det beskytter også taget under. Tagpap vil derfor ikke blive slidt på samme måde, når du vælger at få lagt sedumtag i Nordjylland af os.

Få hjælp til sedumtag hos os

Vi kan lave sedumtag, så længe din taghældning er lav, eller dit tag er helt fladt. Inden vi laver et uforpligtende tilbud, tager vi altid en snak med dig, og vi kigger på din tagkonstruktion, om det overhovedet er muligt med et sedumtag eller et græstørvstag. Tagkonstruktionen skal nemlig være stærk nok til at bære vægten af græsset på toppen.

Hvis du er interesseret i et tilbud på tag hos os, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi vil altid gerne rådgive og vejlede i, hvordan du får den helt rigtige løsning for dig og dit tag.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 20 61 52 32 eller send en e-mail til saltumtomreren@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.