Tag i Løkken

Nyt tag i Løkken

Saltum Tømreren løser mange opgaver

Drømmer du om nye vinduer, en renovering eller måske et nyt tag i Løkken eller andre steder i Nordjylland, er Saltum Tømreren din professionelle tømrer. Vi arbejder i hele Nordjylland, hvor vi hjælper både private- og erhvervskunder med at få løst forskellige tømreropgaver.

Nyt tag i Løkken og Nordjylland

Taget skal beskytte dit hus mod regn, vind og det danske altomskiftelige vejr, og det er derfor vigtigt, at det er i god stand. Hos Saltum Tømreren kan vi både tjekke dit eksisterende tag og udskifte det, hvis du skal have opdateret taget.

Vi tilbyder også alternative løsninger, hvis du er interesseret i et anderledes, grønt og levende tag.

Udskiftning af døre og vinduer

Det er afgørende for din bolig, at vinduer og døre både fungerer og passer til din bygning. Vi kan stå for udskiftning af døre og vinduer i forbindelse med større renoveringsopgaver og nye tilbygninger, hvor døre og vinduer skal matche.

Renovering og tilbygning

Hvis du står overfor en større renovering eller måske har behov for en helt ny tilbygning, tilbyder vi at udføre processen fra A til Å. Vi kan rådgive og vejlede i forskellige muligheder og løsninger, så du får et tilfredsstillende resultat, der både fungerer efter dine ønsker, og som er holdbart mange år ud i fremtiden.

Vi etablerer træterrasser i Nordjylland

Skal du have etableret ny terrasse, er vi eksperter i træterrasser. Træterrasser giver en mere lækker overflade at gå på om sommeren med bare fødder, og det bringer varme og natur til hyggeområderne i din have.

Kontakt os for et tilbud på tag i Løkken

Hvis du vil have os på opgaven, kan du altid kontakte os på telefon eller mail. Vi tager altid en grundig snak med dig og undersøge opgavens omfang, før vi giver dig et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 20 61 52 32 eller send en e-mail til saltumtomreren@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud