Tømrer Blokhus

Tømrer i Blokhus

Professionel tømrer med mange års erfaring

Leder du efter den helt rigtige tømrer i Blokhus? Hos Saltum Tømreren hjælper vi private og erhvervskunder fra hele Nordjylland med professionelt tømrerarbejde.

Hvad kan din tømrer i Blokhus hjælpe dig med?

Hos Saltum Tømreren har vi stor erfaring med mange forskellige typer af tømrerarbejde. Derfor kan vi også tilbyde både at løse store og små opgaver for dig, der bor i Nordjylland.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Tilbygning og renovering
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Træterrasser

Tilbygning og renovering

Mangler du ekstra kvadratmeter, eller skal dine eksisterende kvadratmeter opdateres, så kan vi løse opgaven for dig. Som tømrer i Blokhus har vi erfaring med at både bygge nye tilbygninger og gennemføre renoveringer, der lever op til dine særlige krav, og som er funktionelle for fremtiden.

Udskiftning af vinduer og døre

I forbindelse med en tilbygning eller en renovering kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at skifte vinduer og døre. Udskiftning af døre og vinduer kan gøre en stor forskel, når du skal skabe helhed i hjemmet.

Træterrasser

Hvis du skal have anlagt en ny terrasse, eller hvis du skal have skiftet en gammel og slidt terrasse ud, kan du få hjælp af os til at få bygget flotte træterrasser. Vi bygger solide og smukke løsninger, der gør det endnu skønnere at nyde sommeren udendørs. Derudover tager vi altid hensyn til både holdbarhed og kvalitet, så din terrasse står stabilt sommer efter sommer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Saltum Tømreren vil vi altid gerne høre fra dig, hvis du skal bruge en dygtig tømrer i Blokhus og resten af Nordjylland. Vi kan tilbyde sparring og rådgivning, hvis du står med et større projekt, eller hvis du har brug for et overblik over dine muligheder.

Giv os et kald, eller send os en mail, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine projekter.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 20 61 52 32 eller send en e-mail til saltumtomreren@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud