Tømrer Brønderslev

Tømrer i Brønderslev

Saltum Tømreren løser tømreropgaver i hele Nordjylland

Har du brug for en dygtig tømrer? Hos Saltum Tømreren er vi klar til at hjælpe dig med både stort og småt, når det kommer til tømrerarbejde.

Mange års erfaring

Med mange år i branchen har vi styr på, hvordan vi kommer rigtigt i mål, og vi sætter en ære i veludført håndværk.

Vi kan blandt andet stå for:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Renovering
  • Tilbygning
  • Etablering af træterrasser

Og har du en særlig opgave, skal du bare række ud; vi deler altid gerne ud af vores erfaring og viden, så du kan få opfyldt dine drømme for byggeprojektet.

Lad os stå for renovering og tilbygning

Hvis pladsen er blevet for trang, kan vi som din tømrer i Brønderslev stå for tilbygninger og renoveringer. Vi har mange års erfaring med at bygge nye tilbygninger samt renovering af hjemmet. Vi har derudover dygtige samarbejdspartnere, som vi kan trække på undervejs i projektet.

Udskiftning af døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer kan være en god ide, når du alligevel er i gang med at renovere eller bygge en ny tilbygning til et eksisterende hus. På den måde kan du skabe en helhed mellem nyt og gammelt, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde de rigtige vinduer og døre til dit hjem.

Vi kan selvfølgelig også blot udskifte en enkelt dør eller et enkelt vindue, hvis det er det, du har behov for. Hos Saltum Tømreren løser vi nemlig både små og store opgaver for vores kunder.

Professionel tømrer i Brønderslev

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som tømrer i Brønderslev, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi vil altid gerne høre mere om dit særlige projekt, og vi giver altid et uforpligtende tilbud på opgaven, når vi har talt med dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 20 61 52 32 eller send en e-mail til saltumtomreren@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud